Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor wlan repeater?

David Meijer

Omdat de fabrikant niet genoeg maakt. En dat is wat ik te zeggen heb: ik ben niet geïnteresseerd in het krijgen van goedkope apparatuur uit China. Wat ik wil is apparatuur kopen die door Nederlanders is gebouwd, die in het Nederlands is ontworpen en gebruik maakt van de beste onderdelen die de Nederlandse markt voor ons beschikbaar heeft. De waarheid is dat om een grote repeater te vinden moet je bereid zijn om veel geld uit te geven. Daar is geen garantie voor. Als u goedkoop wilt worden moet u met het product van de fabrikant gaan. En daar geloof ik niet in.

Het hele punt is dat ik ben geen grote fan van goedkope repeaters. In het verleden heb ik ze altijd gehaat. Maar nu ben ik een voorstander van goedkope, goede kwaliteit, en vooral gemakkelijk te vinden, kwaliteit repeaters. Het is niet dat ik tegen goedkoop ben, ik zeg alleen dat je eerlijk moet zijn als je repeaters verkoopt. U een slechte verkoop. Lieg niet over de prijs, de kwaliteit of de kwaliteit van het product. En voor de laatste 2 jaar heb ik niet dat soort ervaring met mijn favoriete repeaters. Ik hou van mijn Bose AC1200, maar het is niet zo goed. Ik ben een newbie aan het kopen van hoge kwaliteit, betaalbare, kwaliteit repeaters. Ik heb er geen problemen mee. Maar het is niet dat ik tegen ze ben.

Maar. Dit is logischer dan Dodge Ram Van 2019. .. Ik verkoop niet graag radio's. Daarom doe ik deze "test". Ik weet dat de meeste mensen niet graag het kopen van radio's voor een reden. En, ik weet dat soms mensen een goede radio te verkopen voor een lage prijs aan een bedrieger. Maar, ik ga proberen uit te leggen aan mijn lezers de redenen waarom sommige mensen verkopen radio's op ebay. Ik wil even de tijd nemen om het verschil uit te leggen tussen een radio en een radio-ontvanger. Het belangrijkste in een radio is de radio zelf. Een radio is een apparaat dat in staat is om te praten met de radio. Heeft het zin om wlan repeater te kopen? De radio's worden meestal gemaakt met speciale antennes. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van artikelen zoals Wlan-repeater Test. Deze antennes worden transceivers genoemd. Sommige radio's, wanneer u ze gebruikt, moet u ze afstemmen om te kunnen communiceren met uw repeater. Maar voor een radio, het belangrijkste is dat je het gebruiken om te praten met je radio.

Als je erover nadenkt, een transceiver is een antenne, het is een apparaat waarmee je communiceren met een radio. Een transceiver is meestal niet erg duur, en het kan worden gebruikt voor zowel amateur-en commerciële. De beste zijn gemaakt met speciale antenne en je ze kopen bij elke radio winkel. Veel van hen zijn gemaakt in de VS, en voor elk, zijn er veel verschillende soorten antenne.