Dat is hoe ik test

David Meijer

Te vaak mensen vertrouwen op hun wlan radio om te communiceren met andere mensen, soms om een persoonlijk bericht te sturen naar een familielid of goede vriend. Veel mensen begrijpen niet hoe hun radio werkt en ze denken dat het te krachtig is om te controleren of te worden gecontroleerd. U de resultaten van dit geloof in de commentarensectie op om het even welk artikel zien wij op blog publiceren. We willen dat u weet hoe u uw wlan radio testen om er zeker van te zijn dat deze in goede staat is. Onze blog is een unieke manier voor ons om feedback te krijgen over ons product en om u te voorzien van een meer geïnformeerde manier van het gebruik van uw nieuwe wlan repeater. We hebben een kleine, selecte groep mensen die hun wlan radio's regelmatig testen om ervoor te zorgen dat ze goed werken. En dat doen we al jaren! En nu zijn we terug met een nieuwe blog.

Dus we nemen je mee door een paar opties. We vertellen je zelfs welke de juiste is voor jou. We raden u ook aan om naar de audio-opname van deze blogpost te luisteren om te horen hoe het klinkt en welk model u moet kiezen. We gaan dieper op elk hieronder. Maar laten we eerst elk van de modellen in detail uitleggen, zodat je een beter idee hebt over waar we het over hebben. Er zijn twee belangrijke modellen van radio-frequentieontvanger in de markt vandaag. Deze twee zijn de A en de B-model. De A is de goedkopere, die u krijgen voor $ 50 tot $ 80. Het B-model is veel duurder. Het kan tot $2.000 kosten om één te krijgen.

Wat is een model?

Een model is een generieke naam voor een merk radiofrequentieontvanger. Een modelnummer wordt over het algemeen gebruikt om onderscheid te maken tussen modelnummers.

Op het eerste gezicht zou je denken dat onze analyse van een nieuwe WLAN repeater niet grondiger kan zijn. Maar als je een beetje beter kijkt naar onze methodologie, zul je beseffen dat we echt aandacht besteden aan de individuele componenten van een WLAN, met inbegrip van de radio en antenne ontwerp, energiebeheer, antenne plaatsing, en antennes. En daarom hebben we zoveel vertrouwen in onze analyse van deze nieuwe routers. En daarom zijn onze tests de gouden standaard in het testen van de prestaties van nieuwe WLAN's. Onze analyse zal u laten zien waarom ze goed of slecht zijn; waar ze op gestemd moeten worden; en waarom je ze zou moeten kopen. Klik hier voor meer informatie over dit artikel. Als je nog geen e-mailabonnee bent, schrijf je dan vandaag nog in! Als je al een e-mailabonnee bent, log dan hier in. Wanneer je nog geen account hebt kun je je vandaag nog aanmelden. De reden waarom we onze testen zo eenvoudig maken, is omdat het gebaseerd is op onze ervaring, onze gegevens en het advies van onze vrienden.

We houden gelijke tred met de nieuwste normen en blijven de bestaande normen verbeteren. Vandaag wil ik even de tijd nemen om twee dingen aan te pakken die volgens ons cruciaal zijn voor het bieden van de best mogelijke klantervaring: veiligheid en betrouwbaarheid. Wij zijn van mening dat de veiligheid van een met wlan-repeater uitgeruste omgeving van cruciaal belang is voor het succes van een klantervaring en we willen niet dat u zich bedreigd of ongemakkelijk voelt als u ons of uw hardware niet vertrouwt. We nemen beveiliging zeer serieus, maar we doen ons best om dit te doen op een manier die in overeenstemming is met onze klantervaring, wat een absolute prioriteit voor ons is. We hebben de nieuwste en beste versies van Windows, Linux en Mac OS X getest en geïmplementeerd in onze laboratoria, en we blijven werken om ze te verbeteren, dus we willen u de best mogelijke ervaring bieden.

We gebruiken alleen de gegevens die we hebben om ons verhaal te vertellen. Het doel is om onbevooroordeelde, accurate informatie te verstrekken aan onze lezers. We hopen dat u onze informatie onbevooroordeeld, feitelijk en nuttig vindt voor uw besluitvormingsproces.

Deze test werd uitgevoerd door het Radio Experimentation Project en zal naar verluidt een high-end test bieden voor het bepalen van de prestaties van een netwerk op het frequentiebereik van 300 MHz tot 3 GHz. Wij bieden deze resultaten om informatie te geven aan onze lezers, evenals om een breed scala aan informatie te geven aan degenen die geïnteresseerd zijn in deze frequenties.

In deze test werd een 2-kanaals, 20 MHz repeater met 10 MHz bandbreedte getest in een 2-node setup. De 2-node setup werd gebruikt om signaalsterkte te meten op een aantal repeater posities in het netwerk. Bovenaan deze pagina geven we de resultaten voor de 2-kanaals test.