About us

David Meijer

Op sociale media vind je mij als David Meijer. Ik ben lid van de WLAN Repeater Club in Amsterdam en ben sinds 2006. In Nederland zit ik sinds 2009 in de repeater test 24 (een groep van 24 repeater testers). Ik werk voor een grote ISP en ben ingenieur bij een bedrijf in Nederland dat netwerkapparatuur en andere diensten verkoopt aan thuisbreedbandklanten. Ik heb gewerkt met thuis breedband voor ongeveer 9 jaar en hebben gewerkt aan de wlan en draadloze technologieën.

Ik ben een voormalige leraar, ik ben nu een full-time WLAN repeater technicus, ik ben een student en ben werkzaam in mijn huis als student. Als ik niet voor mijn ISP werk, ben ik betrokken geweest bij een aantal gemeenschapsprojecten. Ik heb een klein aantal WLAN repeater tests in Amsterdam en een in Utrecht. Ik ben ook de redacteur voor een online encyclopedie genaamd "The Digital Bits".

Ik heb altijd al om dit te doen, omdat het belangrijkste deel van dit artikel is om mensen te helpen om zichzelf te beschermen tegen phishing. Ik heb een heleboel goede dingen gebeuren in de afgelopen jaren toen ik dit artikel heb geschreven. Dit is een voorbeeld van een van die, het is mijn eerste keer ooit dit te doen. Ik heb niet veel informatie over de situatie dus alsjeblieft, als je informatie hebt laat het me weten en ik zal dat toevoegen. Allereerst, als je in Nederland, en je gaat naar dit forum te sluiten, lees dan de eerste post die de foto die het probleem met de "dnsmasq" script toont heeft. Nu ga ik een voorbeeld gebruiken om aan te tonen dat dit script is gebruikt, en dit is waarom er een probleem is. Als u een server hebt die een statisch ip heeft, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Mijn Ebook, die heet "wlan-repeatertest24.nl" is online verkocht en ook op ebay. Ik zal u de pdf-versie op mijn website verkopen, zodat u de pagina afdrukken als u wilt. Ik heb ook een boek met een aantal van dezelfde info, maar is geschreven in het Nederlands, dus ik zal vertalen in het Engels. U het vinden aan het einde van deze blog. Daarnaast ben ik officieel vrijwilliger in Nederland bij de NRC en ook bij de ARRL. Ik heb vele jaren in de telecommunicatie-industrie gewerkt, dus ik ben zeer vertrouwd met het proces om apparatuur in gebruik te nemen. Mijn website heeft veel links en informatie voor het bouwen van uw eigen repeater en voor het gebruik ervan met een mobiele telefoon. Als u een vraag hebt over een repeater, of meer wilt weten over dit specifieke deel van het RF-spectrum, u mij gerust e-mailen.

Toen ik deze blog in 2015 begon, schreef ik het eerste artikel over hoe je een basisre repeater maakt, maar ik heb niet echt betrekking op het opzetten van een WiFi-repeater. Sindsdien heb ik veel interessante vragen en opmerkingen ontvangen, en ik heb geprobeerd om ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik heb nu een zeer eenvoudige, maar zeer gedetailleerde en volledige gids voor het opzetten van een WiFi repeater, en hebben een nieuw artikel beschikbaar. Ik heb een aantal opmerkingen toegevoegd aan de blog, en maakte een aantal verbeteringen, dus als je een vraag / suggestie, voel je vrij om een reactie achter te laten.

Dit bericht is een stapsgewijze handleiding voor het krijgen van een basis WiFi repeater up and running op een Raspberry Pi. Zoals gebruikelijk zal ik met behulp van een Raspberry Pi Model B draait Raspbian Jessie. Zoals u misschien in staat zijn om te raden van mijn naam en de titel, ik ben niet zo geweldig met Raspberry Pi programmering.